Hårsmycke!


Något jag vill ha är Signes hårsmycke! Ska försöka hitta kedjor och gör mig ett eget. Fint till en enkel outfit! ( Signe ska även mitt barn heta) <3

Inspiration.

klockan blev mycket och jag är dödstrött! sitter och chattar lite men tänker alldelses strax gå och sova min skönhetssömn! Har haft en hårt dag. Ikväll har jag bara varit hemma, myst med familjen nu sista dagen hihi. 

Här är två bilder från Studded hearts som inspirerar mig! Jag har börjat digga fina trosor/minishorts med volanger och snygga detaljer! Verkligen fiint!


Sov gott. PUSS

H a ppy!

HALLÅ PÅ ER!! Åh jag är så himla glad glad glad! Jag mår toppen! Det hoppas jag ni med gör! Det har varit väldigt glest med uppdatering nu de sista dagarna. Jag har inte hunnit. Haft full rulle hela tiden. Men jag klagar inte, snart sommar och frihet. Ska bli underbart!
Nu ikväll har jag börjat packa på riktigt. Haha, fyför.. jag får inte plats med grejerna! Hur ska jag göra? För jag är ändå inte klar..
Just nu längtar jag till tusen! Har nog inte fattat att det bara är två dagar kvar till jag ligger där!
Jag för tre år sedan på Kreta. I år ska jag bli brunare!  


En vecka, en veeecka!!

Oj oj oj! Nu var det några dagar sen jag uppdaterade här! Det är verkligen mycket att göra nu dom sista veckorna i skolan och främst också för att vi ska till kreta. Guud jag behöver semester, wiiii! En vecka idag. Så perfekt!
Här kommer en bild som Hanne la in på facebook. När vi var 15 år gamla. Alltså 3 år sedan haha!  
Ha en fin torsdag!! pusspuss

Sex and the city.

I natt var jag vaken typ halva natten och kollade på Sex and the city! Dumt för nu är man lite trött! Men jag älskar att avsluta min dag med det. Idag har jag redan hunnit med massa. Varit i skolan, badhuset, jobbat och powerwalkat hem från jobb. Nu ska jag ner och få något i magen, senare ska jag iväg på träning.

Carrie! Jag längtar så efter Sex and the city 2!! Men jag får vänta tills jag kommer hem från Kreta eftersom den har prämiär när vi åker. Men det gör absolut inget. PUSS


Sommar, kom!

Vill ha..
Soligt väder, fin strand, snygga killar, fruktiga drinkar, bästa tjejerna i KRETA!
En båttur tillsammans med mina vänner.
18-årsfeeest med finaste vännerna!
Stockholm, shopping
körkort
Göteborg
Träning
Massa fina kvällar med vänner och familj.

Jag känner på mig att mitt 2010 kommer bli ett så jäkla bra år!


Vilken kväll det blev igår..

Har kollat igenom mina bilder från igår. Jag kan inte sluta skratta alltså!! SÅ ROLIGA haha.
Kvällen igår började hemma hos Ida sen vidare till Becky. Efter det drog vi ut! Riktigt rolig kväll!




PUSS!

Neon


Mitt nya neonfärgade linne som jag fick av min snälla mormor igår!


påväg in mot Malmö.

Hej å hå!! Guuud vad svårt det var att gå upp idag då. Jag ställde klockan på halv tio men kunde inte låta bli att snooza i en timme. Jag älskar min säng!!
Igår var jag hemma hos Sofia med Ida, Linn och Lina. Vi kollade film och åt goodis. 
Nu ska jag faktiskt klä på mig här och åka in en sväng till malmö och välja tyg till en klänning. Därefter kör jag bodypump. HA EN BRA FREDAG!! :)
jag vill ha en sånhär klädställning!!
Bild: Natalie.  

Free|baby|free!

Lillfredag idag! Nu är vi lediga torsdag och fredag, rätt så skönt!! Har precis läst lite ur min nya ELLE-tidning som jag fick av min fina mamma. Nu tänkte jag åka iväg och träna någon timme. Ikväll ska jag mysa. Först äta middag hemma och sen förbi Hanne och hyra fiilm, myssspys!

Rosa läppstift kommer jag nog köra på i sommar.
Bild: Le Fashion.

sommarfint.

Denna bikinin är så himla fin tycker jag! Tänk till en fin brun bränna! Jag har kollat in den i över ett år och haft bilden sparad. Vill fortfarande ha den men jag har ju redan fixilifixat några stycken till sommaren. Hmm.. ja, hur ska jag göra?
 
Bild: Victoriassecrets

sweet monday.

Ny, kort skolvecka. Det GILLAR jag! Såklart. Haft en skön måndag som vanligt. Vi slutar ju redan 11.45. Idag på idrotten hade vi jojo-testet. Jag tycker det är jätteroligt och är ganska nöjd med min insats faktiskt. Jag tog ut mig en del då jag är lite förkyld men det gick bra ändå. Men jag trodde att det skulle bli ännu värre nu men det känns bättre nu som tur är. Har precis varit ute och driiiivat med pappa. Nu får jag bara ta tag i den jäkla teorin så jag kan få mitt körkort till sommaren :)
Här är en bild på Johanna och mig från i lördags när vi var ute och dansade loss.
  
Bild: Uppenbar på Kristall.

en andra del av min födelsedag.


Blommor av morfar <3

hahaha. ERIC!!

senare kom även Hannes man förbi. HAHA.
Dom två knäppisarna har jag umgåtts en del med i dag ellerhur rally-kallar??

FÖDELSEDAGEN I BILDER!

Jag hade världens bästa 18-årsdag igår! Allt var lyckat. På kvällen hade vi fest hemma hos oss med släkt och min bästa vän. Senare på kvällen drog vi ut och dansade med mina tjejkompisar också. Sjukt bra kväll! ♥


Fick finaste presenten av Hanne. En tatuering som jag har velat ha jättelänge!

Mina sötaste.

Yeeah..


Bilderna är tagna med min nya kamera som jag också fick igår!!


Födelsedagsoutfit!


Här är en bild på min outfit från igår hihi. Min fina klänning från Nelly, jeansjacka från HM.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18!!!!!


Idag är det min födelsedag!!! Imorse kom min underbara familj och sjöng fint för mig på sängen. Senare drog jag ner till stan snabbt och blev klippt och stylad i håret av min bästa vän Hanne som är en duktig frisör! Min dag har varit toppen än sålänge! Mina vänner är världens bästa!!! jag har fått så många grattis-sms. Ni gör min dag, finaste! ♥♥♥♥

spets & beiget


Har ju inte visat min nya vita korsett från Lindex och mina beiga shorts från Zara. Kommer bli fint till sommaren! Nu är det bara att vänta tills sommaren kommer. Det har aldrig aldrig varit såhära kallt i maj på 18 år alltså.

äckligt

Tjeeeena, hur är det med er?? FREDAG, I´m in love!! Men jag mår lite illa. Fyfan vad jag hatar synliga nyckelben! Fyför. Jag kan inte sluta tänka på det och jag är helt ljus i ansiktet av bara tanken av dom haha, urk.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt med Hannii och Sofia. Måste ladda för stora dagen imorgon!!! Hoppas er kväll blir dökul! KRAM KRAM KRAM.


Torsdagen den 6/5-10

Vaknade upp hemma hos Johanna imorse tillsammans med åtta andra brudar! Vi hade en rikitg tjejkväll igår med pizza, massa snack och pretty woman. Idag när vi hade vaknat gick vi ner på stan och åt en god frukost på espresso house och kollade i affärerna. Bra start denna dagen!!

Maj förra året!
 
Johanna och Hanna!

Coola gänget ;) SofiaB, Linn, Jag och Julia.

Ida och Jenny!!

Fialoppan!


Mysig.


Jag tycker denna bilden ser så mysig ut! Den passar bra ikväll eftersom jag är på lite myshumör. 
Ikväll har jag varit ute och gått en liten runda med Hanne, för att lufta mig lite hihi. Att vi alltid kan ha lika mycket att snacka om! haha. Nä nu tänker jag gå och sova. För imorgon ska jag till skolan och träffa mina favoriter!! Godnattpussen!  

bild från Le Love 

Andreas Wijk


God morgon!
fortfarande sjuk..  det är så sjukt jäkla tråkigt! Om jag hade varit frisk nu så hade jag sprungit en lång runda! Vill TRÄNA!! Men det går inte idag i heller, har feber och ont överallt.
Tänkte bara visa en bild på den här sötnosen! Andreas Wijk. Han har en modeblogg för killar på kanal5.se. Jag tycker att han har en riktigt snygg stil och sen så är han väldigt vacker också! Han kan även sjunga bra! Vilket kap va?
Tur jag har, pappa är ledig denna veckan så nu ska han göra pannkakor till mig. Gött! Pussar


tråkigt tråkigt tråkigt tråkigt!

Jag har blivit sjuk och det är så jäkla tråkigt!! Så idag fick jag stanna hemma från skolan. Jag vill träna, jag vill ut, jag vill göra allt utom att ligga här. Jag bara måste bli frisk tills imorgon! Till helgen måste jag vara frisk så är det bara!
Även fast jag har varit påväg att bli sjuk ihelgen så har den varit fullspäckad.
Fredags: Var vi tio tjejer här hemma och grillade. Senare drog vi vidare till strandbaden, jättebra kväll!! 
Lördags: Firade jag min kusins 14-årsdag och senare sov jag över hos Johanna i hennes nya lägenhet.
Igår, söndag: Hade min vän Ida uppvisning med funkykidz (hennes jobb) och då hjälpte jag till och var konferencier på Oasen under hela showen! Hon är verkligen jättebra och snäll mot barn! Senare på eftermiddagen åkte jag in med Johanna och såg årets första allsvenska match. Derby borta, Malmö ff mot Trelleborgs ff. Det var mysigt, även om matchen inte var så bra. Det var sånt jag alltid gjorde förr. Såg MFF och TFF spela!

RSS 2.0