Vårjacka.

Jag vill verkligen ha en beige trenchcoat nu till våren! Jag såg att fina Claudia hade hittat en jättefin! I somras när jag och Hanne var uppe i Stockholm så hittade jag egentligen en perfekt som jag ångrar att jag inte köpte!!


Ingen fin bild direkt, nyvaken och osminkad. Men en fin jacka!

Längtar tills jag ska upp till Stockholm igen. Älskar den staden. Någon dag efter midsommar åker jag upp dit wiiihoo


Tisdagsmys.

                                                    
Hej hej hallå! Idag har jag varit ledig hela dagen, tog en lång sovmorgon, en lång dusch och sen iväg på körlektion. Nu på kvällen tog jag en promenad med Hanne och hennes två vovvar, mycket skratt och vår humor blev det! Sen mötte vi upp Malin. Och för att avsluta min slappedag blev det lite tisdagmyys. Målat mina fossingatår och läst nya SOLO i mina favorit mysisbyxor och favorit mysisskorna. Känner mig riktigt pigg och glad efter mina två efterhämtningsdagar. Nu är det slut på chilldagar detta lovet, nu blir det mer fart!! Imorgon ska jag jobba och sen händer det mycket. GODNATT

MILITÄR


Bailman 2010


studdedhearts.blogspot.com


Marcella

Jag diggar verkligen militär trenden nu i vår!! Skitsnyggt på alla plagg. Här är några fina bilder!
Nu ska jag ut i solen och iväg på körlektion. Todeloo


fina skor



Dessa snygga skorna hade inte varit helt fel att ha i vår, från Camilla Skrovgaard! Ljusa och perfekta till solbrända ben tycker jag.

Min helg.

Nu är jag hemma igen efter en väldigt rolig helg i Danmark. Var där med släkten för att fira min farmors 70-årsdag! Vi bodde jättelyxigt, åt gott, drack gott, badade på lalandia, festade med ett gäng fotbollskillar och skålade med champange! Jag som tänkte att det kommer bli en lugn helg fick istället en hejdundrandes festlig helg men som blev lika bra endå, om inte bättre.
Lördagen var lätt roligast! Kan ju säga så att jag träffade en av dem snyggaste männen. Skitgullig haha, jag älskar snälla, långa killar med fint leende.  

Åh varför stannade vi inte en dag till Johanna?   ♥ 
Nu ska jag ner och äta pizza.
P U SS


iväg på tripp.


T-shirt från ZARA


Hinner inte lägga upp en bild på vad jag har på mig idag. För har ganska bråttom. Ska alldelses strax iväg till Danmnark! Tredje gången denna månaden haha.
Därför visar jag en bild på vad jag hade på mig för någon vecka sen som Claudia tog på mig hihi.
Nu måste jag springa fort!! Pussar


Fredag, veckans bästa dag.

Godmorgon!
Nu sitter jag i skolan och har min andra och sista lektion. Sen är det påsklov!! EFTERLÄNGTAT! 
Känns extra roligt att gå på lov när man är klar med alla uppgifter och det har blivit så bra, måste berätta att vår film som vi har gjort i rörligbild blev nominerad till en filmfestival. Så den 28 April ska vi åka till GÖTEBORG! kommer bli jättekul.  

Ha en bra dag och njut av vårvädret! Kram


24 MARS



Tjena tjena mina vänner <3
Först och främst vill jag gratulera Eric Som fick sitt körkort idag!! Så himla roligt. Det ska vi absolut fira i helgen.


Var förbi stan efter skolan och hittade två jättefina bikinis på ZARA, en röd och en vit!! Dom ska jag ha i kreta. Nu på fredag är det bara två månader kvar tills vi åker, underbart och om bara två dagar så är det dax för lov wiiiihoo!

Nu ska jag snart iväg och träna med Hanne, Ida Och Sofia. OnsdagsPUSS


Nästan vår.



Min fina lillebror Johan

Nu har jag också drabbats av vårkänslor faktiskt, vilket härligt väder det var ute nu på kvällen! Har precis varit ute och sprungit en timme med min lillebror i bara tjocktröja. Åh vill bara ha mer och mer vår nu!

HELLO

Tisdag idag, solen skiner här utanför fönstret, glad blir man!
Min morfar har precis varit här med en stor påse godis och slant att shoppa för. Hur snäll? Världens bästa morfar!!    
Nu sitter jag här och väntar på att pappa ska göra mat så vi kan äta middag tillsammans, magen kurrar som bara den! Senare ikväll ska jag iväg och träna indoor walking, det är en riktigt bra konditionsträning som man tränar i grupp. Ska bli riktigt härligt!   



                                                                                                             
  supersnygg outfit!


Underbara söndag.


ÄLSKAR söndagar, det är så skönt att bara ta det lugnt. Det är precis vad jag har gjort idag, haft en riktigt lugn dag. Tog en promenad för någon timme sen. Annars har jag bara gått runt här hemma och lullat och tittat på sex and the city. Imorgon är det ny vecka och jag hoppas verkligen på sol! 
Här kommer lite inspiration den här kvällen. Älskar denna fina klänningen med den snygga ryggen!!

  


FÖRSTA

Hejhopp!
Detta är mitt allra första inlägg.
Nu är det tidig natt och min fina kusin Johanna har precis gått hem. Hade en jätterolig kväll igår med mina favorit tjejkompisar. Vi var över i Köpenhamn och firade Sofia som tusan för att hon har fyllt 18!! Puss och sov gott!


                                                        
  
  


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0