oj oj oj

Har varit på middag hos min morfar nyss. Gissa om jag är mätt! haha. Blev Oxfilé och det smakade väldigt gott! Ännu en fin sommarkväll, vill att det ska vara sommar föralltid! Om några minuter kommer mina Ida Och Julia förbi. Hoppas ni har en bra kväll. PUSS

En mobilbild på mig och lillbrorsan, och jag har världens största myggbett!! haha


Nyduschad.


Min söndag är mysig.. sov ut länge, vaknade pigg, åt hålkaka till frukost och nu har jag legat i sängen framför sex and the city och ätit fruktsallad! Visst ser den god ut? den är GOD!


Underbara Åhus & Kristianstad!


Hade en jättebra fredag igår. Efter mitt jobb åkte vi iväg till Kristianstad för att låna Idas brors lägenhet. Hur fin och lyxig som helst. Vi lagade middag, gjorde oss fina och laddade med bra musik. Vid elva tiden gick vi ner till busshållsplatsen och tog bussen iväg till Åhus. Vilken underbart rolig kväll vi hade. Gudarns mysigt och toppenbra på martinmartin. Så mycket skratt! Det är ren lycka. Love u girls!

hej tisdag!


Vi hade en sjukt rolig kväll igår!! Först hemma hos Nathalie och sen på standbaden! Vi var riktigt taggade och glada, så då kan inget gå snett. Hahaha Jag och Sofia var den mesta tiden inne på 18 och där hände det grejer vill jag lova. Vi är inte helt normala om man säger så ;) Kan inte sluta skratta när jag tänker på det! ♥

Jag och Frida :*  


Fjäderholmarna -just nu!

Det är hott idag!! Herregud.. Minst 30 grader. Men jag ska inte klaga för jag älskar det! Nu har vi tagit båten över till fjäderholmarna för att sola och bada. Har precis ätit picknikmat med melon, vindruvor, kyckling och fetaost sallad! Mmm. Vid två tiden åker jag in till stan för att träffa Jill :D pusspuss pusspuss!

RSS 2.0