Valborg.


(jenny och emil saknas)

Hej solarstrålar! hoppas solen kommer tillbaka tills ikväll! Nu är jag hemma, eller vi kom egentligen hem igårkväll. Men då var jag helt död för att uppdatera. Har ju varit i Göteborg på Angeläget filmfestival!! Vi skickade in ett bidrag och kom till final och VANN!!!! Det är jag, Sofia B, Emil och Jenny som har gjort vår film. Så det var otroligt kul! Så efter festivalen blev det bara till att fira ute i Göteborgs city hela onsdagkvällen. Sen upp tidigt på torsdagmorgon för shoppingrunda. Vi har iallafall haft det grymt roligt!!

Skönt att vara ledig idag. Klockan sex kommer ett helt gäng brudar hem till mig för middag och senare drar vi vidare till strandbaden och festar! Kommer bli en jäkligt skoj kväll. P U SS

Det börjar närma sig...30 dagar!!!

Nu är det bara EN MÅNAD kvar! hur jäkla underbart. Tills vi åker iväg till solen, KRETA!
Så. Igår hade jag verkligen en fullspäckad dag så jag hann verkligen inte blogga. Idag har jag varit nere på körskolan, pluggat teori och nu ikväll har min bästa vän varit här hemma. Så har jag intervjuat henne till mitt "personportträtt" som vi gör på rörligbilden iskolan.
På tal om rörligbild. Nu ska jag packa klart. För imorgonbitti åker jag och min rörligbildklass iväg till GÖTEBORG!! Vår film har blivit nominerad! Så vi ska på filmfestival, fira och shoppa. Kommer bli så kul! Ha det så bra, söta ni♥

Bild sen i höstas: Mina tjejer som jag åker till Göteborg med imorgon.
Johanna, Jenny, Jag, Sofia, Hanna.

strawberry!


Tjenis idag! Se hur gott! Jag bara älskar söndagar så mycket! Imorse tog jag en rejäl sovmorgon som jag alltid gör hur fort jag har tid till det. Sen lullade jag runt här hemma lite. Vid tretiden mötte jag upp Hanne och SofiaA för en lång powerwalk i det fina vädret. Vi gick raskt i 90 minuter och snackade om massa vettiga saker, haha! Nu när jag kom hem satte jag mig i solen och åt jordgubbisar som när något av det jag tycker mest om. 
Denna söndagen älskar jag extra mycket. För jag har en riktigt naajs vecka att se framemot. Nu ska jag duscha och senare kommer Hanne hit på mys med mig! KRAM PÅ ER

MOT P A RTY!!


Fin bild!! Hittade den för ett tag sen hos michaela forni. 

Heeejsvej! Fredag igen, det kan man ju inget annat än att gilla! Jag måste erkänna att jag har varit pyttelite arg idag, ja man har ju sina dagar. Men nu efter några timmar med musik på högsta volym och annat som är skönt så har jag äntligen fått bort min äckliga energi. Jag ska fan ha det asroligt ikväll med mina fina vänner! Så nu ska jag fortsätta fixa mig och sedan möta upp Hannipanni och åka iväg för festligheter! Min positiva energi är tillbaka!!
Ni får ha en awesome kväll!! PUSS


Kvällsinspiration!



Bild från lefashionimage.

Två outfits som jag tycker är jättesnygga till sommaren!!


21 april.



jacka hm, tröja och kjol monki, strumpisar mq, ring från glitter.

Godkväll!
Här är två bilder på hur jag såg ut idag. När jag och jennkan var på väg till skolan.

Idag har jag haft en fullspäckad och lång onsdag. Har varit inne i Malmö med min sjuka Hannii. Vi har tränat bodyattack för Sandra, min mammas kusin nu ikväll. Hon är jätteduktig och de passet är så jäkla härligt!! För ungefär två år sen så körde vi det supermycket. Om ni inte har testat det så borde ni! 

 


Basebolljackan.


Bjuder på denna bilden ;)
Basebolljackan från BikBok har ju verkligen varit ombloggad. Förra veckan köpte jag denna från Gina Tricot som är ganska lik. Nu ska jag gå och lägga mig och titta på sex and the city. Godnatt.  


En lista

Senaste..
Låt du hörde: Fight for this love - Cheryl Cole.
Film du såg: lite ur ”my sister’s keeper.  
Mat du åt: Åt nyss en äggmacka.
Kram: Mami.  
Puss: pussade på min vän Hanni innan.
Fest: Hos Linn i fredags.
Känslan: Härlig och mysig.
Ilska: Vädret är skit, vill ha kvällssol.
Resa: Danmark. Men längtar till Hersonissos i Kreta den 27 maj!  
Glädje: Att jag har så himla mycket roligt att se framemot nu.
Dröm: Att leva ett roligt liv, uppleva mycket!
Boken du läste: Elsas Mode av Sofi Fahrman.
Personen du träffade: Mamma och pappa.
Personen du pratade i telefon med: Johan.   
Personen du fick sms av: Ida.
Gången du åt en 7-eleven korv: Har nog aldrig gjort det haha.
Gången du var utomhus: När jag hade tränat.
Gången du sov: Förra natten.
Gången hela din familj åt middag tillsammans: igår.

En liten tisdagslista. PUSS


Mulberry väska!



Denna väskan är så himla fin!! Den står absolut på min önskelista!

Även denna är snygg.

Bilder från i fredags hos LINN<3


Linn

Jenny och Sara

Felicia och Mia

Sara och jag

Linn och SofiaB

Ida och Jullan

Superduper kul kväll!! ♥ ♥


Ny vecka.

         Bild: Jag och alla mina favoriter, på min tjejmiddag förra året. 


Hey babies! Måndag igen, härligt. Idag hade vi idrottsprov, ganska kul och jag hoppas iallafall att det gick bra! Sen blev det en sallad på Systrar och Böner med tjejerna och därefter en runda i affärerna. Tänkte göra en god smoothie nu. Senare blir det träning! :*  


Megan Fox


Tjena hej! 40 dagar kvar idag tills jag och mina fyra pinglor åker iväg till kreta! Wii, fy för vad kul! 
Igår var jag och en hel drös tjejer ute på galej hos fina Linnsan! Hon bjöd på jättegod middag och bra musik. Senare på kvällen kom även några roliga grabbar! Riktigt bra kväll!
Nu ska jag dra in i duschen för snart kommer min Julia hit.  

Ha en underbar lördagkväll, så visar jag lite bilder sen igår lite senare. Puss!!


Shorts´ by grey ant.


Till sommaren hade jag velat ha likadana höga jeansshorts!!! SÅ SNYGGT!

tröttis.

HALLÅ PÅ ER!! hoppas allt är bra idag! Har precis kommit hem efter en lång runda i Malmö (ja, min andra stad) med Julia. Jag är så fruktansvärt trött nu, det är helt sjukt! Såhär trött är det inte ofta man är alltså. Men det är inte så konstigt eftersom jag var uppe ganska länge i natt. Annars har min dag varit göttig! Inte så ansträngande utan mest bara kul!!!
Åkte hem för att fota en fotouppgift med en glad sötnos!!!


Hittade tre snygga killar som fick ställa upp på min fotoläxa, perfekt!!

  
och såhär såg jag ut idag.
Pussar!!


Måndag!

Man kan ju inget annat än att älska våra måndagar! Slutar redan 11.45 och sen har man hela dagen framför sig! Nice! Vilken underbar dag det har varit idag! Jag har inte frysit ett dugg och solen har varit härlig. Efter skolan drog jag, Sofia, Johanna och Jenny ner till stan i Trelleborg och lunchade och snackade massa och länge. Jättemysig eftermiddag med mina flicks.


Bild sen i somras. Tänk när man kan gå såhär utan jacka och allt!

i love butterflies.


Nu tänker jag gå och lägga mig. Sov gott!

Bloggtrafik.nu

Vill tipsa om en sida som jag blev medlem på för några dagar sen- bloggtrafik.nu. Om du vill ha fler besökare tycker jag att man ska bli medlem. Min statestik har öka helt sjukt mycket. Det är helt gratis att registrera sig!  


yellow sun

Herregudarns vad fin kväll! Nu är jag ännu mer sugen på sommaren! Det är ju inte alls kallt och sån mysig sol. För en stund sen var jag ute på en lång promenad i 1h 30 min. Det är riktigt skönt att ha egen tid, bara njuta av det fina väder och tänka på allting här i livet. 
Idag SKA jag verkligen sova i tid. Hela förra veckan gick jag å la mig tidigast halv ett, man blir så jäkla trött dagen efter då. Men är man en riktig kvällsmänniska så är man!

Jag mår himla bra idag! Gör ni också det? Hade hoppats på att alla människor gör det.

Yesterday.





Jag hade en jättemysig kväll igår!! Började med middag hemma hos Ida och massa musik! Senare kom även grabbarna och då blev det El classico på Tvn. Åh vad jag längtar tills jag får en ny och proffsig kamera, kan ju alltid hoppas jag får en i födelsedagspresent, hihi.
Nu hade jag tänkt att åka iväg och se på när Johan lirar fotbollsmatch! P U SS    

New in


Ett par svarta CHEAP MONDAY och ett nagellack i min favoritfärg, som jag har letat efter länge!

8 April


Bild från Mimmis 18-årsfest! Jag, Sofia, Johanna och Aleksandra.

GODMORGON PÅ ER! Idag är det redan den 8 april, alltså bara en månad kvar till min födelsedag!! Det kommer gå sjukt snabbt, wiiii.
Igår hade jag en superbra dag. Jag började klockan 10 efter en härlig sovmorgon och slutade tidigt. Då åkte jag och SofiaB in till Malmö en sväng och shoppade lite. Solen sken och det var verkligen vår! Hoppas det blir lika fint väder idag. Just det, fick reda på en till rolig sak. Min kompis Ida erbjöd mig ett jobb på Oasen efter sommaren som kommer bli jättekul!! Tack gumman ♥
Nu ska jag göra mig i ordning och åka till skolan.


Tatueringar

Idag har jag varit duktig. Kom i tid till skolan imorse! Har en förmåga att försova mig första dagen efter lov haha. Sen nu har jag pluggat en stund och varit och tränat indoor med Linn och Julia.S, så himla skönt! Nu är det slut med påsk och nu ska jag vara flitig med träningen för att jag älskar det och för att jag mår så bra av min träning!

Till något helt annat. Jag är riktigt sugen på att göra en tatuering till! Jag tycker verkligen inte man ska ha för många och för stora på killar eller tjejer. Det ska inte se kladdigt och rörigt ut. Men några fina små tycker jag är snyggt. Jag har lite olika jag är sugen på, älskar ju fjärilar så kanske en liten en på sidan av handleden eller en tunn och liten text på ryggen precis under bh:n eller en rosett vid armvecket. Hade ju inte varit helt fel att ha en nu innan kreta och sommaren. Hade faktiskt varit suuper!!

Här är några jag tycker är fina...





sista lovkvällen!


Har precis kollat på mitt favorittvprogram topmodel! För korta, kollar nästan inte på något annat på tvn. Kollar ni på det? Jag har två favoriter: Lulu och Sundai, tur dem fick stanna! hihi
Nu ska jag ta en lång och härlig dusch så jag blir ren och fräsch, kanske bäst det! Imorgon är det skola igen. Det har verkligen varit jätteskönt med lov och underbart. Men det ska faktiskt bli kul att träffa mina favorittjejer från klassen också som jag inte har träffat på hela lovet! PUSS


VILL HA


Denna fina jackan från Acne


Dessa fina klänningarna från Garden Collection. MEST DEN RÖDA!

 


Columbines döläckra skor!

 
Lappade jeans!


Lina&Julia


Min fina sassy-ring som försvann.


2008


2010

Dom två översta bilderna är på Julia och mig sen påskafton för två år sen och den sista bilden är från i fredags. Då den påskaftonen var vi ute och åt på Elysee, plankstek faktiskt. Det är en jättefin restuarang i Malmö. HAHA, det är ett av alla våra roliga minnen. Den dagen var det verkligen svinkallt och vi ville ha ett bord. Det första hon servitrisen säger då är: Välkomna ni ska få ett bord ute i "trädgården" Vi höll på att dö. Men det var inomhus som tur var! haha.
Älskar dig min fina Julia

Nu blir det filmtime, ska se L.A. GIGOLO med Ashton Kutcher!
Imorgon ska jag upp i bra tid, för jag ska in till malmö och köra Body Attack med julia. PUSSAR!


Bilder från igår!


Så jävla härlig bild!! Ida, Sofia och Jullan!!

Maria och Lina


Ida hittade en liten sötnos!


HAHA, en rolig bild!! på mig och Maria!
Joel och Filip! 
Bilder från Linnéa och Hedvigs fest, tack för en riktigt rolig kväll!  


påskdagen

God morgon!! ♥ Idag tog jag en väldigt lång sovmorgon (skönt tycker jag). Jag kan verkligen sova hur länge som helst om ingen väcker mig. Men nu ringde mami och då fick jag ju hoppa upp. Gårkvällen var helbra, mina tjejkompisar var här innan och sen drog vi vidare, jätteroligt!!
Jag har en del bilder att visa sen.
Nu ska jag ner och äta frukost hihi.

 
Bild från i somras. Sofia, Julia, jag, Annie, Ida och Lina O

  


Malmö!


jacka bikbok, T-shirt gammal, jeans fornarina, CONVERSE.

Hejsveeej! Fredag idag och SOL! Härligt. Idag har jag varit inne i Malmö på shoppingrunda med min fina vän Julia! Vi har så himla roligt ihop, alltid! Massa skratt och snackat om alla våra fina/sjuka minnen vi har tillsammans ellerhur brunett_snyggast92 HAHA. Nu ska jag ner och äta en god middag. Sen ska jag ut med älsklingshanni i det sköna kvällsvädret. Vi drar oss bort mot Martin. Hoppas ni får en lååångfredag! ♥

RSS 2.0